Port, bom og gjerder

Manuelle og motoriserte utgaver med nødvendige sikkerhetsanordninger. Leveres som standard i galvanisert utførelse, men kan leveres i lakkert utførelse for å oppfylle ditt ønske. For bruk på byggeplass kan vi levere mobile utgaver av alle porter, bommer og gjerder, noe som gjør det mulig å gjenbruke produktene på fremtidige prosjekter. Alle våre produkter står kravene til ISPS sikring!

Har du behov for sikring av gasstank, sprengstofflager eller en hundegård, så har vi løsningen for dette også.

 

Enkle og doble porter til industri og private formål

Vi leverer og monterer manuelle motoriserte industriporter i alle størrelser til industri og private behov. Vi produserer også spesialtilpassede porter iht kundens mål og tegninger. Ønsker du motorisering av porter så fikser vi det også.

Port, bom og gjerde
Port, bom og gjerde

Skyveporter

Vi leverer og monterer manuelle og motoriserte skyveporter som er tilpasset deres behov og ønsker i forhold til utforming og farge. Vi leverer alle typer åpnesignal, håndsendere, gsm etc.

Rotasjonsport

Vi leverer og monterer rotasjonsporter, med og uten tak. Alle typer åpnesignal kan koples inn på disse. Meget bra løsning for god adgangskontroll på byggeplass eller andre områder som krever dette. Vi kan også levere systemer for dette som feks Infobrick som brukes opp imot HMS-kortet. 

Port, bom og gjerde
Port, bom og gjerde

Barnehageporter/gjerder

Vi leverer og monterer godkjente barnehageporter med tidsriktig utseende for ditt behov.

Smijernsporter

Vi leverer og monterer smijernsporter  med utseende etter ditt ønske. Smijernsportene leveres i galvanisert, pulverlakkert eller våtlakkert utførelse.

Port, bom og gjerde

Vegbommer

Vi leverer og monterer manuelle og automatiske vegbommer. Automatiske vegbommer kan leveres med alle typer sikkerhetsanordninger og åpnesignal. Mest populære er GSM styring slik at bommen enkelt kan åpnes med mobiltelefon. 

Flettverksgjerde Furstolpen

Vi leverer og monterer flettverksgjerde i alle høyder, med og uten overkantprofil. Vi kan også tilby plastbelagt flettverk i sort og grønn farge.
Port, bom og gjerde
Port, bom og gjerde

Flettverksgjerde T-stolpen

Vi leverer og monterer flettverksgjerde med T-stolpen i alle høyder, med og uten overkantprofil. Vi kan også tilby plastbelagt flettverk i sort og grønn farge.

Byggeplass

Vi leverer komplett sortiment til sikring av byggeplass, herunder byggegjerder, adgangssystemer, mobile kjøre- og personellporter. Vi leverer også godkjente personell leidere i 3,2 meters lengder, dersom det feks er ei grøft på byggeplassen.  

Port, bom og gjerde
Port, bom og gjerde

Panelgjerder – Permanent eller mobil løsning på Furstein eller Jersey stein 

Vi leverer og monterer flere typer meget flotte panelgjerder, disse kan leveres i ulike farger og høyder etter ditt ønske. På bildet ser du Portugal Guard paneler som er montert på vår egenutviklede Furstein, dette er en meget god løsning for å kunne flytte gjerdet med truck/hjullaster dersom det blir behov for å endre gjerdestrukturen. 

Hundegårder

Vi leverer og monterer hundegårder i ferdige moduler med dør, mateluke etc. Vi kan også levere og montere komplette hundegårder bygget av flettverksgjerde. Hundegårdene leveres i ulike høyder etter ditt behov!  

Port, bom og gjerde

Kontakt oss

Mobil

Følg oss